Jeg har lige fået lavet en ny tilstandsrapport her i Ballerup, hvor jeg holder til, og det er jeg enormt glad for, for så kan vi begynde at betale lidt mindre, og det er jo helt vildt dejligt, hvis jeg skal sige min ærlige mening, og det kan jeg godt lide at gøre. Det er en ting, som der er helt sikkert. Det er noget af det bedste, som at det er, at jeg ved, og sådan er der jo virkelig, så meget. Men nok om det. Jeg skal snart til Frederikssund, og det kan jeg godt lide, for der er virkelig, virkelig hyggeligt, og jeg har mig nogle rigtig gode venner der fra studietiden, og det er jo helt fantastisk.

Tror jeg skal ud at gå mig en lille tur, for det er noget, som jeg godt kan lide. Det er bare dejligt, og jeg vil vædde med, at ingen andre forstå det. Det er helt sikkert. Håber, at I har det godt, for jeg har det også godt.