Kom hjem til dårlig lugt hver dag!

0
1369

Med en familie på seks har vi utrolig meget mad, der hver dag ender i vores affaldscontainer. De lugter ikke ligefrem af liljer, men i sommers blev lugten uudholdelig! Hver dag vi kom hjem fra arbejde og parkerede vores biler i indkørslen, kom der en ”velkommen hjem stank” af rådden mad.

Det er ikke lige det, man orker efter en lang dag på arbejdet! Og det er kun blevet værre, efter jeg er blevet gravid og er super sensitiv overfor alle slags lugte! Så jeg sagde til Lars i sidste uge, at jeg kunne simpelthen ikke holde den stank ud, og han måtte gøre dem rene – NU.

Overraskende nok var det et større projekt, da mange år med indgroet gammelt mad virkelig havde taget sit tag på containerne! Han gav dem en god omgang, men det var simpelthen ikke nok til at få stanken helt væk.

Så kom php service på banen!

Til sidst måtte vi tage kontakt til php service, som vores naboer havde gode erfaringer med. Hun arbejder inde på kommunen, og åbenbart har Roskilde kommune en særlig aftale med dem, så de altid får vedligeholdt deres containere.

Det havde jeg aldrig selv tænkt på, men omvendt har jeg heller aldrig stået i en situation, hvor jeg var tæt på at kaste op, hver gang jeg kom hjem i min indkørsel! Puha, man forstår godt kommunen kaster nogle penge efter at få vedligeholdt deres containere!

Fantastisk service og vejledning

Vi kom i kontakt med php service og spurgte dem, om de havde mulighed for at hjælpe os, selvom det var privat. Vi var efterhånden så desperate, at vi var villige til at købe helt nye containere af dem, hvis bare vi kunne slippe af med stanken i vores indkørsel.

Php service forsikrede os dog om, at det ikke var nødvendigt. De ville kigge ud den kommende uge og give vores containere en ordentlig omgang, så vi ikke skulle bekymre os om stank igen lige foreløbig. Det var noget af en lettelse!

Ingen fest før stanken er væk

Vi skulle have fest i haven den kommende weekend, og det kunne simpelthen have været så pinligt, hvis alle vores gæster skulle igennem vores indkørsel og om til haven og miste appetitten på grund af den ulækre lugt.

Jeg sagde til Lars flere gange, at hvis vi ikke fik styr på lugten, så ville jeg aflyse festen. Jeg havde glædet mig til at se alle mine venner og familie til en hyggelig havefest, men jeg ville simpelthen ikke have de ulækre containere til at stå og ødelægge lugten på vores grund – så alt afhang virkelig af, om php service kunne få stanken til livs.

Lækker og velduftende containere – og indkørsel

Efter php service var forbi og gav vores containere en grundig rengøring, har der ikke været nogen som helst lugtgener fra vores container. Jeg troede, det var mission impossible med alt det indgroede rådne mad, men heldigvis fik de dygtige gutter fra php service bugt med den ulækre stank.

Der er jo ikke noget, der er mere ulækkert end dårlig lugt og rådden mad, så vi var simpelthen så glade for at php service kunne hjælpe os. Vi er utrolig tilfredse med deres arbejde, og vil anbefale dem til enhver der skulle stå i en lignende situation.