De bedste horoskoper er de lange

0
10059

Et horoskop kan sige mange forskellige ting og der kan være meget stor forskel på hvor meget, der rent faktisk står i et horoskop.

11Noget af det, som kendetegner de gode horoskoper og som kan vise dig, at de er bedre end mange andre det er hvis de er lange. For enhver kan sige sig, at skrive et par linjer om et wochenhoroskop, men at skrive mange sider op og ned i et horoskop, det vil naturligvis gøre, at man kan få meget mere ud af det end de helt korte. Og på dette punkt er det meget det samme i både Tyskland og i Danmark. For det er sådan, at den fortællerstil man har i de o forskellige lande minder meget om hinanden, så hvis man læser et horoskop på dansk vil er være stor sandsynlighed for, at man så også så nemt som ingenting kan kaste sig over at læse de tyske horoskoper. Dette kræver naturligvis, at man også kan forstå tysk for ellers får man ikke meget ud af det.

Så når du slår op i et ugeblad og ser, at der rent faktisk kun står tre linjer i dit horoskop så kan du desværre være ret sikker på, at det er rigtigt. For så kan det godt være, at du også slår op i et horoskop waage, og ser, at der står præcis det samme om, at du bør være mere social og bare en gang imellem tage ud og måske tage til en middag eller på anden vis tage del i et eller andet socialt. Men ikke desto mindre så bliver det ikke mere rigtigt. Men når det så er sagt så er der noget om denne pointe med, at det ofte er sådan, at horoskoper som bliver lavet her i det danske land meget tit minder om de horoskoper, som man laver lidt syd på i det tyske land.

Find de lange horoskoper på nettet

Hvis du skal finde de rigtig gode horoskoper og du ønsker at få nogle råd, som vil gøre din dag, din uge og hele dit liv bedre så kan du gå i gang med at lede på nettet. For ofte vil det nok være sådan, at de er mere detaljerede. Og udover, at de er mere detaljerede så vil du også opleve, at de argumenterer bedre for det der står. Og når der bliver argumenteret godt for noget er det altid et godt tegn, det vil man vide, hvis man er bare en smule kritisk.

Måske kan du endda finde både tyske og danske horoskoper, som siger noget om præcist dit horoskop ud for præcist hvornår du blev født. Tit vil det være sådan, at du skal bestille sådanne horoskoper fordi, at man naturligvis ikke kan bruge alt pladsen i de tyske og danske aviser med at skrive horoskoper for samtlige af de tidspunkter på en enkelt dag, som der er født. Det vil tage for lang tid og da aviserne og generelt de trykte medier i disse år går igennem noget af en omstilling så vil det ikke ligefrem hive mange nye læsere til, da folk altid foretrækker at finde sådanne informationer online i stedet for at finde dem i en trykt avis, som mange dog af og til gør, men det gælder ikke for alle.