Muskat farvet small rags leggings med små søde rags figurer

0
3468

Small rags leggings, med de kendte små søde figurer er virkelig er blevet et stort hit. Men hvad er legging og hvor stammer de oprindeligt fra. Leggings er engelsk og betyder på godt gammeldags dansk gamacher.

 

Men hvad er så gamacher, den nemme forklaring er det selvfølgelig at det er “leggings”. Hvis man skal bruge et mere tidssvarende dansk udtryk må det der kommer tættest på være “strømpebukser uden fødder”. Man kan godt forstå at tøjbranchen har valgt det Engelske låneord i stedet.

 

Oprindeligt var leggings to beklædningsstykker et til hvert ben. De fås i forskellige længder fra korte til lange og nogle har stropper der går under fødderne for at holde dem nede.

small-rags-leggins

Leggins er både til mænd og kvinder, de fleste mænd vil nok kalde dem lange underbukser og kun bære dem under deres normale bukser. Man ser dog, mange mandlige sportsudøvere i gadebilledet der bære leggings når de udøver deres sport, men det er nok tvivlsomt at de vil kalde dem leggings, det kunne være sjovt at vide, hvad de kalder deres legging, for leggins er det.

 

Moderne leggins er som regel lavet af spandex, nylon, bomuld, polyester men kan også være lavet af uld.

 

Small rags leggings, de muskat farvet med de små rags figurer, er lavet i 95% bomuld af bedste bæredygtige kvalitet, og 5 % Elestan som de fleste, nok bedre kender som spandex, kort fortalt er det en en syntetisk fibre der gør materialet strækbart. Selv om Elastan er syntetisk, er det et fuldstændigt uskadeligt materiale, hvis det ikke var det, kunne smallrags tøj ikke blive Oeko-tex certificeret.

 

De muskat farvet Small rags leggings går godt sammen med en Small Rags langærmet kjole eller en Small Rags langærmet trøje. Der er mange muligheder da small rags brug af farverne i kollektionerne gør det nemt at sætte tøj sammen.

 

Alle produkter fra Small Rags er behagelige for barnet at have på da de ikke strammer og er lavet af bløde materialer. De er også meget praktiske, holdbare og nemme at vaske.

 

Kvalitet er hvad Smartkidz og Goldlock har tilfælles.

 

Selv om Smartkidz er en førende online børnetøjsbutik og Goldlock en af de mest trendy extensions frisører i København, er det klart for den, der kender de 2 forretninger at det er kvalitetsprodukter og super kundeservice det der er drivkraften i begge forretninger og dermed fælles nævneren.

 

Goldlock har lavet kvalitets hair extensions de sidste 10 år, og er idag et kendt brand i hår extensions kredse.

 

Goldlock mestre alle de gense metoder til påsætning af hår ekstension. De foretrækker at bruge Hotpot metoden, som er deres egen videreudvikling af Hot fusions metoden. Hotpot eller hot fusion metoderne er dem hvor håret sidder bedst fast og på sætningerne ses mindst muligt.

hair-extensions-01

Clip-on extensions er dem der er mest skånsomme for håret. Clip-on ekstensions er baner af hår hvorpå der er sat hårclips. Når først clip-on extensions målt op og er klippet til så de passer, kan man selv sætte dem på og tage dem af igen.

 

Clip-on extensions er mest for dem der kun vil bruge hår ekstensions ved specielle lejligheder, da de ikke sidder permanent fast.