Større læber er med til at gøre dit udseende mere feminint

0
2252

Hvis du har små tynde læber, kan det godt give dig et stramt og tillukket udseende. Det kan derfor være en god ide, at du overvejer at få lavet større læber. Det kan nemlig være med til at give dig et langt mere feminint udseende. Det kan for eksempel ske ved, at du får fremhævet amorbuerne på læberne. Klik her for at læse mere om at få større læber.

Amorbuerne er buerne på overlæben, lige under næsen. De er med til at give dine læber karakter og gøre dem mere eller mindre feminine. Det er derfor værd at overveje. Du kan også få lavet hele læben større. Det kan både være overlæben og underlæben. Nogle har en meget lille og smal overlæbe. Det kan være med til at give dem et lidt mærkeligt udseende. For andre er det underlæben, der er for lille i forhold til overlæben. Det hele er nemt og hurtigt at rette op på.

Nemt og hurtigt at få større læber

Det tager ikke lang tid at få større læber, og der er ikke en lang venteliste til det. Du kan nemt og hurtigt bestille en tid via nettet hos de fleste klinikker. Det gør hele processen meget fleksibel. Når du har fået en tid til en konsultation, får du også naturligt en tid til en behandling, der ligger umiddelbart i forlængelse af den. Du kan dermed få klaret det hele på en dag.

Til konsultationen taler du med behandleren om, hvad du ønsker at få lavet. Det kan være, at du bare har et ukonkret ønske om at få større læber. Det kan også være, at du har et meget specifikt ønske til, at du gerne vil have fremhævet din amorbue, eller der skal være særligt fokus på din underlæbe. Behandleren kommer også med sine inputs til, hvad der vil virke godt. Det kan være, at han eller hun kan se noget, som du ikke kan.

Det gør ikke ondt at få større læber

Selve behandlingen gør ikke ondt. Du får lagt materialet til at gøre dine læber større ind under huden med en nål. Forinden har du fået smurt en bedøvende creme på læberne. Den gør, at du ikke vil føle smerte. Du vil dog stadig som regel kunne føle, at nålen går gennem huden.

Behandleren vil altid lave behandlingen så skånsomt som muligt for at forsøge at undgå, at du får blåmærker rundt om læberne. Det er normalt at være lidt øm efterfølgende, men det fortager sig hurtigt. Behandlingen med at få større læber vil altså ikke forhindre dig i at leve dit liv, som du plejer. Du kan sagtens gå på arbejde dagen efter.