Flådestyring gjort nemt og effektivt

0
2975

Effektiviser din flåde

Der er visse ting der virkelig kan få en til at tænke, når man tænker på ”hvordan tingene var”. Hvordan i alverden fik folk nogensinde organiseret noget uden telefoner? Hvis man skulle møde nogen var der jo ingen måde at få fat på dem udover at dukke op ved deres domicil og håbe på, at de var hjemme, eller skrive et brev og håbe på, at de får fat i det og har tid til at mødes den dag du vil. En anden ting der er endnu mere fascinerende at tænke på er, hvordan man førhen har organiseret flåder, både på land, vand og i luften. Dengang kunne man jo aldrig vide, hvorvidt en enhed var nået frem til destination, eller hvor de overhovedet var. At sende breve duede ikke rigtig, for normalt ville enheden komme før alligevel, så hvad var meningen?

Det er med teknologiske fremskridt at alle disse ting er blevet nemmere for os at gøre. Nu fik vi så telefonen, som gjorde det nemmere for os at kommunikere og planlægge med folk eftersom, at det jo var en kommunikationsform som fungerede med det samme. Mobiltelefonen gjorde det endnu lettere, da vi nu ikke var bundet til et sted for at kunne svare på telefonen men principielt kunne gøre det over det hele. Og Internettet gjorde det til sidste endnu nemmere. Det er med disse teknologiske fremskridt at alting i livet er blevet nemmere, og at det derfor også er blevet meget nemmere at føre flådestyring (selvom det dog stadig kan være rigtig svært). Hvis der er noget enhver mand der styrer en flåde har skaffet sig den dag i dag, så er det uden tvivl GPS enheder til flådernes enheder.

navigation-system-147970_960_720

Hvordan det effektiviserer

De ovennævnte eksempler med hvordan teknologi har gjort alting nemmere havde det formål, at illustrere hvordan disse teknologiske fremskridt kan hjælpe os med, at udføre forskellige ting hurtigere og mere effektivt end før. I forhold til flådestyring er det jo klart hvordan disse fremskridt har hjulpet, men der er en ting som mange flåder overraskende nok stadig mangler, eller har valgt ikke at investere i. At investere lidt i GPS enheder til sin flåde vil altså gøre det meget mere overkommeligt at styre flåden og også være med til at effektivisere det. Det vil også gøre det meget nemmere at få penge for forsikring i tilfælde af uheld, netop fordi at denne sikkerhedsforanstaltning påviser, at man ikke selv kunne have gjort noget.

Hvad er så formålet med GPS tracking til flådestyring? Det er jo i princippet blot, en funktion som lader en person der står for en flåde holde øje med alle enhederne i flåden på overkommelig vis. Det er ikke sværere end at åbne en internet browser, gå ind og logge ind på en bestemt side og så kan man se alle medlemmer af sin flåde i realtid bevæge sig. Det gør det langt nemmere at planlægge ruter for enhederne, at give dem gode tips og råd til hvilke veje og stier de ikke burde bevæge sig på, og generelt bare for at kunne undersøge, præcis hvilke stedet det er, at enhederne i flåden måske bevæger sig langsommere, eller hvordan flåden generelt kunne effektiviseres. Det er gennem overvågning, siger man, at man kan finde fejl og mangler. Hvis du spørger folk kan de ofte have det fint med at sige, at der ingen problemer er, men når du observerer dem bliver det hurtigt tydeligt hvordan man kan effektivisere det. Derfor er GPS tracking på en flåde helt klart en smart måde at spare sig selv penge og tjene flere af dem, netop fordi man har mulighed for en storstilet overvågning af beliggenhed som giver adgang til en hel masse informationer.